DOCTOR_K academy

DOCTOR_K academy är en utbildningsakademi inom estetik i Sverige. Våra utbildningar är för dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska. I Sverige har ofta kraven och måtten ifrågasatts inom den estetiska marknaden, därför vill vi vara med och ändra på det genom att forma och utbilda seriösa och kompetenta behandlare.

Med vår akademi har du möjlighet att utveckla dina kunskaper efter dina behov och önskemål. Ju fler kurser du väljer desto bredare utbildning får du, vilket innebär att du kan behandla fler klienter. Möjligheterna är oändliga. Vi erbjuder olika skräddarsydda paket som är anpassade efter var du befinner dig kunskapsmässigt och vilka ambitioner du har.

VÅR VISION
Vår ambition är att skapa seriösa och kompetenta injektionsbehandlare genom att generöst dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi vill att du som deltagare ska lyckas i din nya karriär och ta del av en spännande bransch i tillväxt.

Mer information och kontakt
För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. DOCTOR_K academy har då möjlighet att vägleda dig i den riktningen du vill gå och på så sätt skapa en skräddarsydd kursplan för dig utifrån dina önskemål om visioner. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Samtliga priser för våra utbildningar är exklusive moms om inte annat ges. Momsen tillkommer vid betalningen. För priser samt ansökan och utbildningsstart, titta gärna på vår hemsida >>

Välkommen!

Visa mer
Visa mindre

Privata utbildningar hos DOCTOR_K academy

Botulinumtoxin A BAS

Lära dig behandla rynkor med injektionsbehandlingar. För dig som direkt efter utbildningen kommer att kunna behandla rynkor som glabella (arga rynkan), pannan och kråksparkarna (skrattrynkorna) med toxin. Efter avslutad utbildning erhåller du ett internationellt certifikat/diplom som indikerar att du klarat av både den teoretiska och den praktiska delen av utbildningen. Våra utbildningar säkerställer att du är redo att börja behandla klienter direkt efter avslutad kurs. Behörighetskrav: Våra utbildningar är riktade till dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

Botulinumtoxin A MASTER

Detta är en fortsättningskurs inom Botulinumtoxin A. Du får lära dig behandla 13 olika avancerade områden. En populär utbildning för dig som är tandläkare och behandlar många masseter. Våra utbildningar säkerställer att du är redo att börja behandla klienter direkt efter avslutad kurs. Behörighetskrav: Tidigare kunskaper inom Boutulinumtoxin A BAS oavsett akademi. Våra utbildningar är riktade till dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

HA Filler BAS

Grundläggande utbildning för injektioner i läppar, marionettes och nasolabialveck/linjer. Kursen är i två delar, en grundläggande teori och en med praktik, där du får behandla en modell under handledning av kursledaren. Våra utbildningar säkerställer att du är redo att börja behandla klienter direkt efter avslutad kurs. Behörighetskrav: Våra utbildningar är riktade till dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

Filler PRO

Filler PRO är en av våra populäraste utbildningar och passar dig som redan har baskunskaper inom filler. Under en två dagars utbildning fokuserar vi på läppar, kinder, käklinje och haka. Våra utbildningar säkerställer att du är redo att börja behandla klienter direkt efter avslutad kurs. Behörighetskrav: Våra utbildningar är riktade till dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska och har bas kunskaper i filler.

HA Filler MASTER

HA Filler MASTER är utbildningen för dig som vill fokusera på de mer avancerade områdena i ansiktet så som Tear trough, tinningar, frontalben, näsa och få en större förståelse i komplikationsriskerna. Våra utbildningar säkerställer att du är redo att börja behandla klienter direkt efter avslutad kurs. Behörighetskrav: Våra utbildningar är riktade till dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska. - Tidigare godkänd BAS filler kurs (oavsett tidigare akademi) - Tidigare godkänd PRO filler kurs (oavsett tidigare akademi) - Goda kunskaper inom injektionstekniker.

Radiesse® - Händer & ansikte

Radiesse® är en långtidsverkande kollagenstimulerande filler som inte bryts ned av kroppen på samma sätt som en filler med hyaluronsyra. Att utbilda dig inom Radiesse® ökar möjligheterna för dig som behandlare att tillfredsställa många olika behov och önskemål och anpassa behandlingen beroende på vilket resultat du vill uppnå. Efter avslutad kurs får du ett internationellt certifikat/diplom som indikerar både den teoretiska och den praktiska delen av utbildningen. Våra utbildningar säkerställer att du är redo att börja behandla klienter direkt efter avslutad kurs. Behörighet: Bl.a Giltig legitimation hos Socialstyrelsen, Leg. läkare, tandläkare eller sjuksköterska samt goda kunskaper i injektioner.

Radiesse® - Hals

Erbjud dina klienter fastare hud på halsen med produkten Radiesse®. Kursen är Del 2 av PAKET Hals, Händer & Ansikte. Efter avslutad kurs får du ett internationellt certifikat/diplom som indikerar både den teoretiska och den praktiska delen av utbildningen. Våra utbildningar säkerställer att du är redo att börja behandla klienter direkt efter avslutad kurs. Behörighet: Bl.a Giltig legitimation hos socialstyrelsen. Leg. läkare, tandläkare eller sjuksköterska. Tidigare godkänd HA filler BAS och HA filler PRO (Oavsett tidigare akademi).

Microtox & Skinboosters

En utbildning för dig som vill erbjuda dina klienter en form av avancerad hudbehandling med både Botulinumtoxin A, HA filler och skinbooster. Lär dig kombinera Botulinumtoxin A med en vitamincocktail för att behandla akneärr, stora porer, rodnad, åstadkomma hudföryngring etcetera. Behörighetskrav: Våra utbildningar är riktade till dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska. Tidigare godkänd kurs Botulinumtoxin A (Vistabel/Bocouture/Azzalure) kurs oavsett tidigare akademi.

Platelet-Rich Plasma

Platelet-Rich Plasma - Du lär dig att utföra behandling i hårbotten, för att stimulera döende hårceller och motverka håravfall, men behandling utförs även för att motverka akneärr, aktiv akne och som ett alternativ på hudföryngring. Behörighetskrav: Våra utbildningar är riktade till dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

Hands-on refresher

Detta är en privatkurs, du får 3 exklusiva praktiktimmar att öva på modell, helt anpassat efter dina behov. Efter avslutad utbildning kommer du bli säkrare i din roll som injektionsbehandlare. Du kommer vara förberedd på hur en konsultation med klient går till. Behörighetskrav: Våra utbildningar är riktade till dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska. Du har tidigare gått en valfri godkänd utbildning hos oss på DOCTOR_K academy eller hos en annan akademi. (Observera att detta inte gäller för Belkyra och/eller Silhoutte Soft kurs).

Teori refresher

En utbildning för dig som vill ha mer teoretiskt stöd inom estetiska injektioner. Utbildningen vänder sig till dig som tidigare gått en utbildning hos oss men som nu känner att du vill friska upp de teoretiska kunskaperna från den utbildningen du önskar. Behörighetskrav: Våra utbildningar är riktade till dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska och du har tidigare gått aktuell utbildning på DOCTOR_K academy och blivit godkänd.

Paket BAS

För dig som vill ha en komplett grundutbildning i HA filler och Botulinumtoxin A . Paketet är framtaget för alla som vill gå hela BAS utbildningen, vilka vi erbjuder 10% rabatt på totalsumman. Kursen håller högsta kvalitet gällande kursinnehåll, material och pedagogik. Behörighetskrav: Våra utbildningar är riktade till dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

Paket PRO: Bästsäljande estetiska injektionsutbildningen på 4 dagar.

Kursen innehåller tre kurser – Filler BAS, Filler PRO och Boutulinumtoxin A BAS. Efter att ha genomfört utbildningen får du ett internationellt certifikat/diplom, vilket bevisar att du framgångsrikt har hanterat både teori och praktik inom utbildningen. Behörighetskrav: Denna utbildning riktar sig SPECIFIKT till dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

Paket PREMIUM - helhetspaket med 10 utbildningar

Vårt PREMIUM-paket innehåller 10 olika utbildningar och ger dig tillgång till hela vår utbildningsmeny. Utbildningarna är av högsta kvalitet och du får även en hel dag på kliniken tillsammans med någon av våra injektionsexperter, du får också träffa några av våra klienter. Utbildningen vänder sig till dig som vill satsa på injektioner och lära dig allt inom branschen. Behörighetskrav: Våra utbildningar är riktade till dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska. Du behöver inte ha några förkunskaper inom injektioner utan vi startar från grunden. Utbildningen håller högsta kvalitet gällande innehåll, material och pedagogik.
Gör intresseanmälan

Kontakta DOCTOR_K academy

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till DOCTOR_K academy. DOCTOR_K academy hör av sig inom kort!