På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Dataföreningen, Digitala lyftet

Intensivutbilda dig till utvecklare med Digitala lyftet

Vill du lära dig programmering och skaffa en ny karriär inom IT? Du behövs. Analyser visar att det saknas över 35 000 utvecklare på arbetsmarknaden. Och situationen ser ut att bli allt värre. Många företag är i stort behov av att anställa nya utvecklare.

Utbildningen Diploma in Full Stack Software Development riktar sig till dig som vill jobba med att designa och utveckla digitala lösningar. Utbildningen ger dig en bred utvecklarkompetens med kunskap inom både backend och frontend. Du tränas i allt från webbdesign, användbarhet/UX till CSS till Python och JavaScript.

Efter utbildningen kan du bland annat att jobba som:

  • Fullstackutvecklare
  • Frontendutvecklare
  • Backendutvecklare
  • Webbutvecklare


Kort om utbildningen
Studietakt: 20 veckor heltid, 35 veckor deltid
Utbildningsstart: Löpande starter varje vecka – Distans
Studieort: Distans online
Antal poäng: Diplomet ger 30 högskolepoäng och är godkänd för studiestöd från CSN
Kursavgift: 64 500 kr. Momsfritt.


Kursbeskrivning
Utbildningen ges i samarbete med Code Institute som är en internationellt ledande högskoleackrediterad utbildare med intensivkurser för IT-utvecklare, så kallad accelerated learning i bootcamps.


På fem månader får du som student den kompetens som arbetsmarknaden efterfrågar. Exempel på teknik som ingår är HTML5, CSS3, JavaScript, Django, Python, MySQL, Mongo DB, GitHub, Data Management, agila arbetssätt och ramverk. Kursplanen uppdateras kontinuerligt och granskas av branschexperter från bla Salesforce, Paypal, GSK och Accenture. Den praktiska utformningen av utbildningen gör att du lämnar utbildningen som en färdig Full Stack utvecklare med en portfölj av egna projekt, redo för arbetslivet.

Som student hos oss får du också hjälp med karriärcoachning och jobbmatchning. Code Institute har över 1000 internationella partners för rekrytering; bland andra Google, Apple, Facebook, Microsoft, Accenture och IBM. Genom nätverket av företagspartner har du stora möjligheter till jobb efter utbildningen. 90% av studenterna får jobb inom sex månader.

Som student online är du inte ensam. Du har tillgång till personligt studiestöd med handledare, lärare och coacher dygnet runt vardagar, samt även helger dagtid. Dessutom finns ett community med ett tusental studenter, där du kan möta alla andra som studerar.


Kontakta oss för ansökan och studiestöd


Digitala lyftet
Digitala lyftet är ett initiativ från Dataföreningen för insatser för att förstärka kompetensförsörjningen på den svenska arbetsmarknaden och höja den digitala mognaden i verksamheter. Konsekvenserna av en otillräcklig digital mognad kan vara ödesdigra. Detsamma gäller bristande resurser för att utveckla digitala värdeerbjudanden. Ökat värdeskapande uteblir när organisationer inte klarar att ta emot nya digitala lösningar. Och än mindre när du inte klarar att utveckla och underhålla digitala lösningar.

Vår utgångspunkt är att du behöver du ta reda vilken digital mognad dina medarbetare har idag, för att veta vilka insatser du behöver göra för att lyfta organisationen. Och när insatserna är genomförda behöver du kunna mäta resultatet. Då blir det enklare att göra de satsningar som ger maximal effekt. Det som mäts blir gjort.


Läs mer om Digitala lyftet >>

Visa mer
Visa mindre