Dalaviation - Technical Training

DALAVIATION - kurser i flygteknik

Dalaviation är en privat skola som erbjuder flertalet utbildningar inom flygteknik enlighet med EASA Part-66.

Vi har utbildningar inom Flygplan & Helikopter Flygtekniker, Flygmekaniker, El- och Avioniktekniker. Kategori: B1.1, B1.2, B1.3 B1.4 B2.

Vi har även en intensivkurs som pågår mellan 3-6 månader. Vårt utbildningspaket ger dig allt du behöver för att börja jobba med flygunderhåll så fort som möjligt.

 

Utbildningsorter
Vi bedriver utbildning i Göteborg, Borlänge, Jönköping och Västerås.

Vi har även onlinebaserad utbildning, våra teoretiska kurser kan du delta i via vår webbkameraplattform, där kan du ställa frågor under föreläsningar. Förinspelade föreläsningar är tillgängliga för studenter som vill använda det istället.

Tillsammans har vi mer än 50 års erfarenhet av flygplansunderhåll och tillsammans kan vi ge stor kunskap och lära ut de färdigheter som krävs i branschen.

Skulle du vilja arbeta inom flygteknik? Kontakta oss så berättar vi mer!

Visa mer
Visa mindre

Privata utbildningar hos Dalaviation - Technical Training

Ready-To-Work Paket

Vårt Ready-To-Work Paket ger dig allt du behöver för att börja jobba med flygunderhåll så fort som möjligt. Utbildning tar totalt 4 månader. Efter utbildning är du attraktiv på arbetsmarknaden och du har goda förutsättningar att klara EASA Part-66 Examineringar.

Flygteknikerutbildning - B1.1 Flygplan Gasturbin

Den här kursen ger dig den kunskap som krävs för att klara samtliga examineringar i modulerna för B1.1 Flygplan Gasturbin. För att jobba som flygtekniker krävs det att man har kunskapen för att klara EASA Part-66 examinationerna för den kategori man söker, vilket denna kurs ger dig.

Flygteknikerutbildning - B1.2 Flygplan Kolvmotor

För att jobba som flygtekniker krävs det att man har kunskapen för att klara EASA Part-66 examinationerna för den kategori man söker, vilket denna kurs ger dig. Den här kursen ger dig även den kunskap som krävs för att klara samtliga examineringar i modulerna för B1.2 Flygplan Kolvmotor.

Flygteknikerutbildning - B1.3 Helikopter Gasturbin

För att jobba som flygtekniker krävs det att man har kunskapen för att klara EASA Part-66 examinationerna för den kategori man söker, vilket denna kurs ger dig. Den här kursen ger dig även den kunskap som krävs för att klara samtliga examineringar i modulerna för B1.3 Helikopter Gasturbin.

Flygteknikerutbildning - B1.4 Helikopter Kolvmotor

För att jobba som flygtekniker krävs det att man har kunskapen för att klara EASA Part-66 examinationerna för den kategori man söker, vilket denna kurs ger dig. Den här kursen ger dig även den kunskap som krävs för att klara samtliga examineringar i modulerna för B1.4 Helikopter Gasturbin.

B2 Avionics - Aircraft Maintenance Engineer

Detta är en utbildning som omfattar Cat-B2 certifikat och ger innehavaren rätt att utfärda intyg för service efter underhåll, inklusive arbete på flygplanets struktur, motorer och mekaniska och elektriska system. Den täcker också omfattningen av Cat-A-licensen.

Practical Training

Praktisk utbildning i form av workshop/hangarutbildning. Ett komplement till B1/B2-kurserna. Denna utbildningen bygger på dina färdigheter på verkstadsgolvet för att kunna prestera fullt ut på jobbet.

Continuation Training - EWIS, FTS och HF

För att kunna arbeta på en Part-145-organisation behöver du genomföra fortbildningen som inkluderar EWIS, FTS och HF. Detta är en fortbildningskurs som förbereder dig för arbete. Efter kursen får du certifieringar från modulen.