Dalaviation - Technical Training

DALAVIATION

Tillsammans har vi mer än 50 års erfarenhet av flygplansunderhåll och tillsammans kan vi ge stor kunskap och lära ut de färdigheter som krävs i branschen.


Våra Utbildningar
Vi förser era behov av flygtekniska utbildningar för ditt företag eller dig som privatperson. Vi håller föreläsning hos er på plats, i våra lokaler eller online. Kanske har ni särskilda önskemål på utbildningen? Berätta gärna för oss vad ni önskar så gör vi vårt bästa för att lösa era behov.

Skulle du vilja arbeta inom flygteknik? Kontakta oss så berättar vi mer!

Visa mer
Visa mindre

Privata utbildningar hos Dalaviation - Technical Training

EWIS – Electrical Wiring Interconnection System

EWIS är en del av Continuation Training som underhållspersonal ska genomgå vartannat år. I slutet på kursen görs en examinering på nätet hos vår samarbetspartner för att erhålla certifiering. Detta certifikat går sedan att ladda ner och spåra. I enlighet med Appendix IV till AMC 145.A.30(e) och 145.B10(3), ska följande personal genom EWIS certifiering: Underhållspersonal, Quality Manager, Personal som övervakar kvaliteten inom organisationen och Myndighetspersonal ansvariga per 145.B.30 över Part-145 organisationer.

FTS – Fuel Tank Safety

FTS är en del av Continuation Training som underhållspersonal ska genomgå vartannat år. I slutet på kursen görs en examinering på nätet hos vår samarbetspartner för att erhålla certifiering. Detta certifikat går sedan att ladda ner och spåra. I enlighet med Appendix IV till AMC 145.A.30(e) och 145.B10(3), ska följande personal genom EWIS certifiering: Underhållspersonal, Quality Manager, Personal som övervakar kvaliteten inom organisationen och Myndighetspersonal ansvariga per 145.B.30 över Part-145 organisationer.

HF – Human Factors

HF är en del av Continuation Training som underhållspersonal ska genomgå vartannat år. I slutet på kursen görs en examinering på nätet hos vår samarbetspartner för att erhålla certifiering. Detta certifikat går sedan att ladda ner och spåra. I enlighet med Appendix IV till AMC 145.A.30(e) och GM, ska följande personal genom EWIS certifiering: - Post-holders, chefer och handledare - Tekniker och mekaniker - Tekniskt stöd, såsom ingenjörer och planerare - Kvalitetssäkrare - Human Factors-instruktörer - Personal på inköpsavdelningen - Personal som hanterar markutrustning

SUP – Suspected Unapproved Parts

Icke godkända reservdelar sätter säkerheten på spel. Vi som jobbar med flyg måste veta hur vi som bäst kan förhålla oss till detta problem

Flyglagstiftning

Vi erbjuder grundläggande utbildning inom Flyglagstiftning riktat åt underhållspersonal. Kontakta oss för mer information.

Part-66 Modulhjälp

Vi kan hjälpa dig med plugget! Part-66 modulerna är många och kräver mycket koncentration och tid. Låt oss hjälpa dig klara examineringar. Kontakta oss för mer information.
Gör intresseanmälan

Kontakta Dalaviation - Technical Training

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till Dalaviation - Technical Training. Dalaviation - Technical Training hör av sig inom kort!