På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Bergklint education

Bergklint education, som är ett utbildningscenter, erbjuder kompetensutveckling inom friskvård, hälsa och livsstil till såväl privatpersoner, företag och offentliga förvaltningar. Vi tillhandahåller yrkesutbildningar och vidareutbildningar som är kompetenshöjande och gångbara på marknaden. Här hålls föreläsningar, kurser och utbildningar. Utbildningarna består av både teoretiska och praktiska moment som bygger på vetenskapligt förankrad forskning.

Bergklint education har varit verksamma i över 10 år och har elever från hela Sverige samt från många andra delar av världen då utbildningarna går helt på distans!

Hög kompetens och lång erfarenhet hos skolans lärare
Alla våra kursledare, som är legitimerade dietister och nutritionister, har både yrkesutbildning och gedigen erfarenhet inom sitt kunskapsområde. De har även gedigna universitetsutbildningar inom de specialområden utbildningarna omfattar.

Utbildningarna hos Bergklint education håller en hög kvalité vilket gör eleverna väl rustade för att komma igång och arbeta inom yrkesområdet direkt efter slutförd utbildning!


Här hittar du alla våra utbildningar! >>


Våra Diplomerade/Licensierade yrkesutbildningar till Kostrådgivare och Livsstilsrådgivare är godkända och kvalitetssäkrade av Kroppsterapeuternas yrkesförbund, som är friskvårdsbranschens ledande förbund som organiserar olika yrkeskategorier inom kost, behandling och träning.

Yrken du kan utbilda dig till hos oss:


Våra distansutbildningar går att läsa över hela landet, och runt om i världen, då de är helt på distans!

Välkommen!

Visa mer
Visa mindre

Privata utbildningar hos Bergklint education

Diplomerad/Licensierad Kostrådgivare

Utbildningen ger dig verktyg och metoder för att hjälpa andra människor till en hälsosam och hållbar livsstil. Som Kostrådgivare kan du ge vägledning och rådgivning i olika frågor som rör både kost, hälsa och livsstil. Du kan även arbeta med friskvård för att förebygga kostrelaterade sjukdomar. Du kan vända dig till både privatpersoner, företag och offentliga förvaltningar.

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION

Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Bergklint education.