Thoren Business School

PÅ THOREN BUSINESS SCHOOL blir du redo att starta eget företag, börja jobba eller studera vidare efter studenten. För att nå dit samarbetar vi med många olika företag så att du får träna på att jobba med verkliga projekt och lösa olika utmaningar.

PÅ ALLA VÅRA PROGRAM får du använda dina teoretiska kunskaper på en praktikplats, vilket ger dig värdefulla kontakter och goda chanser till jobb efter studenten. Du får helt enkelt ett försprång på arbetsmarknaden.

VILL DU STARTA DITT EGET FÖRETAG? Det är något vi är grymma på! Många elever gör om sitt UF-företag till ett riktigt företag efter studenten och vi har flera framgångssagor bakom oss. På Thoren Business School tränas du i att gå från idé till handling och du får alla möjligheter att bli en framgångsrik entreprenör.

Hos oss är världen din spelplan. Det betyder att vi tar in synvinklar och frågeställningar från hela världen in i klassrummet. Då får du ett globalt perspektiv och du får till exempel åka på en Business Trip tillsammans med dina klasskompisar för att använda det du lärt dig i ett verkligt sammanhang. Efter studenten är hela världen din arbetsmarknad och du kan fortsätta att utveckla ditt sociala entreprenörskap.

VÅRT MÅL ÄR ATT:

  • Du ska kunna leda dig själv och andra till att nå uppsatta mål.
  • Du ska veta vilka dina styrkor är, känna till omvärlden och kunna anpassa dig efter förändringar.
  • Du ska ha den sociala förmågan att kunna lyssna, reflektera och inspirera andra människor.


Hos oss får du rätt förutsättningar att lyckas. Vi uppmuntrar ditt mod att våga följa dina drömmar och gå din egen väg. Vi förser dig med kraften att hela tiden fortsätta framåt och utvecklas. Efter studenten är du redo att läsa vidare, börja jobba eller starta eget. Låt din passion leda dig rätt.

Vi finns idag på 14 orter runt om i Sverige.

Välkommen!

Visa mer
Visa mindre