På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Realgymnasiet

På Realgymnasiet pluggar vi på ett roligare sätt, eftersom vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt.

Hos oss får du vara med och påverka din utbildning och din arbetsmiljö. Vi lyssnar på dig och utvecklar gärna utbildningen och skolan utifrån dina idéer. Vi tror och hoppas att ditt inflytande även stärker relationen mellan dig och din lärare. Du får en mentor som hjälper dig framåt i utbildningen, som en egen studiecoach.

För att du ska få ut det allra bästa av undervisningen och få de bästa förutsättningarna efter gymnasiet, bygger våra utbildningar på de verkliga behoven på arbetsmarknaden och genomförs i nära samarbete med de bästa inom varje bransch.

Vi ger dig en relevant och modern utbildning, goda nätverk både nationellt och internationellt och rätt branschcertifikat. På så sätt blir du attraktiv att anställa på arbetsmarknaden. Flera av våra samarbetspartners erbjuder dig till och med jobbgaranti 6 månader efter utbildningen. 

Som studerande på Realgymnasiet är du ute på APL, på företag och i organisationer, tre dagar i veckan och i skolan två dagar. På så sätt får du inte bara insyn i branschen och arbetslivet, utan också ett nätverk som du kommer att ha nytta av hela livet.

Hos oss kan du välja att lägga till ett antal olika certifikat, beroende på din utbildning, för att komplettera din examen. Certifikaten är välkända i branschen och ger ökade möjligheter till sommarjobb och jobb efter examen.

Med en utbildning från oss lär du dig för framtiden – oavsett om du väljer att börja jobba direkt efter examen eller vill plugga vidare.

Realgymnasiet är en del av Lärande i Sverige AB, en av de största fristående huvudmännen i Sverige.

Varmt välkommen till oss!

Visa mer
Visa mindre