Cirkusgymnasiet

Ett samarbete mellan Cirkus Cirkör och S:t Botvids gymnasium
Nycirkusprogrammet ger dig teoretiska kunskaper, styrka, engagemang, mod och sammanhållning på ett sätt som få andra gymnasieskolor kan erbjuda. Vi erbjuder en kreativ miljö där trygghet, trivsel, gemenskap och delaktighet är grundläggande värden.

På Cirkusgymnasiet tränar du både intellekt och kropp i en kreativ miljö. Kombinationen av teori, artisteri och träning passar både dig som drömmer om en framtid som internationell cirkusartist, och dig som har andra drömmar men vill träna och utvecklas konstnärligt under gymnasietiden.

Cirkusprogrammet är en kreativ krock mellan teater, akrobatik, dans, musik och uttryck som skate och hiphop. Kanske är det precis vad du själv skulle vilja jobba med i framtiden. Eller så lutar du snarare åt att bli ingenjör, brandman, lärare, tandläkare, ekonom men vill ha kul och utveckla dig konstnärligt under gymnasietiden.

Cirkus Cirkör har skapat ett program som förbereder dig för att nå din fysiska och konstnärliga topp. Vårt internationella lärarteam är alla artister i grunden. De vet exakt vad du behöver lära dig för att efter tre år kunna söka vidare till högre cirkusutbildningar runtom i världen. S:t Botvids gymnasium tar hand om din utbildning i de teoretiska ämnena.

Vill du bli elev hos oss? Kom på ett besök och träffa våra elever!

Vi har studentboenden för dig som kommer från andra delar av världen. Hör av dig så berättar vi mer!

Visa mer
Visa mindre