Explorius - plugga på high school utomlands! Reportage i samarbete med Explorius

Explorius - plugga på high school utomlands!

Plugga på high school utomlands
Påbörja ditt livs äventyr och åk på ett high school-år med Explorius!
Som utbytesstudent lär du dig ett nytt språk, träffar nya människor och får en inblick i en helt ny kultur.

När du pluggar med Explorius utomlands bor du hos en noggrant utvald värdfamilj och pluggar på en high school i området – precis som en lokalinvånare. Du får en insikt i landet som är omöjlig att få som turist.
Explorius utbytesstudenter kommer hem från sina high school-år som mer självständiga, självsäkra och öppensinnade personer. Som våra studenter brukar säga ändå – an exchange is not a year in a life, but a life in a year..

Sol, bad och high school
När du åker på utbytesår till USA, Australien, Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland eller Italien så har du som student möjlighet att påverka din placering med vårt områdesval. 

Välj att bli placerad nära kusten, nära en storstad eller varför inte i ett område med varmare klimat? Ditt år – ditt val!

Varför Explorius?
Ingen förbereder dig bättre inför ditt utlandsäventyr än vi på Explorius. Vi är Sveriges främsta utbytesorganisation och experter på allt som rör high school. 

Vi vet vad som krävs för att skapa den upplevelse våra studenter drömmer om och är mycket stolta över att ha branschens nöjdaste utbytesstudenter och föräldrar.

Följ våra studenter på Snapchat!
Ny student, ny destination – varje vecka! Följ våra studenter på Snapchat och få en inblick i hur det är att vara utbytesstudent. Varje vecka tar en ny utbytesstudent över Explorius Snapchat och visar runt och svarar på frågor.
Lägg till oss på Snaochat här >>

Du hittar även mer information på Explorius hemsida.

 

Detta är ett betalt reportage från Explorius