Studera utomlands och upptäck världen! Reportage i samarbete med EF Education

Studera utomlands och upptäck världen!

EF Education erbjuder dig chansen att möta nya människor, lära dig ett språk eller bli kär i en ny stad. Idag finns massor av spännande möjligheter att studera utomlands och få upplevelser för livet!

Att plugga utomlands ger erfarenheter som du kommer att ha nytta av hela livet. Genom att uppleva nya platser, nya kulturer och träffa nya människor lär du dig mycket, inte bara om landet du åker till utan också om dig själv. Det är förstås också ett bra sätt att lära sig ett nytt språk eller bli ännu bättre på något språk du redan kan. Dessutom ser det bra ut på ditt CV, många arbetsgivare värdesätter utlandsresor.

Resan ut i världen börjar med planering och en viktig del för att få ett härligt minne för livet är att hitta en bra researrangör. EF education har många års erfarenhet och erbjuder olika alternativ för dig som vill studera utomlands och de kan hjälpa dig med allt det praktiska.

Fördelar med att plugga utomlands
Naturligtvis finns det massor av fördelar med att studera utomlands och här har vi listat några erfarenheter du kommer att uppleva under dina utlandsstudier:

• Lära sig språk på plats är alltid det mest effektiva
• Möt en ny kultur i vardagen och inte som turist
• Träffa nya spännande vänner för livet
• Gör ditt CV ännu mer attraktivt inför framtida jobb

Är du förälder och vill veta mer om utlandsstudier?
Är du förälder/vårdnadshavare och undrar vilka möjligheter som finns för ditt barn att studera utomlands? Språkresearrangören EF Education har sammanställt bra information som är riktat till föräldrar / vårdnadshavare om fördelarna med att låta sitt barn utvecklas genom att studera utomlands.

Visst låter det spännande att ta steget ut i världen och få nya upplevelser, möta andra kulturer och få vänner för livet?

Även om man blir sugen på att sticka direkt så är det bra att planera ordentligt och välja ett land som passar, hålla koll på kostnader och allt annat praktiskt som behöver ordnas och därför kan det vara bra att få hjälp av en professionell arrangör med stor erfarenhet.

Kontakta oss så hjälper vi dig att planera för ditt livs stora äventyr!

Bon voyage!