Yaskawa Nordic AB

Yaskawa Nordic AB

Yaskawa Nordic AB är en tongivande del av en global koncern, van att trampa ny mark med hjälp av automationslösningar i världsklass. Med tillgång till internationellt ledande teknologi skapar vi tillväxt och konkurrenskraft på hemmaplan.

Yaskawas verksamhet i Sverige grundades på 70-talet och är en del av globala Yaskawa Electric Corporation, en koncern börsnoterad i Tokyo. Yaskawa är en av världens ledande tillverkare av industrirobotar samt el- och servomotorer. Det finns nära en halv miljon MOTOMAN-robotar installerade över hela världen.

På Yaskawa Nordic har vi applikationskunskapen och innovationskraften som krävs för att Yaskawa-teknologin ska nå sin fulla potential på nordiska marknaden. Idag levererar vi ledande tekniklösningar för att automatisera produktion över hela världen.

På rätt plats, i rätt tid med rätt teknologi
Yaskawa är en av världens ledande tillverkare inom industriell automation, med nära en halv miljon MOTOMAN-robotar installerade över hela världen. Vi söker ständigt efter kompetenser för att förse framtiden med rätt teknologi. Här finns innovationerna, kraften och kunnandet att förbli en tongivande aktör på vår marknad.

Vi levererar nästa steg inom robottekniken för att stärka företags konkurrenskraft. Vi digitaliserar mekatroniken och öppnar dörren för smarta fabriker på en global arena. Vår drivkraft är att göra robottekniken tillgänglig för fler människor. Vill du vara en del av vår vision?

Där vi satsar vill vi bli nummer ett
Som anställd får du vara med och forma framtiden genom världsledande robotteknik. Hos oss drivs anställda av en vision om en smartare framtid där vi omges av avancerad teknologi och slipper slösa med värdefull tid och energi. För oss är varje ny dag späckad med nya möjligheter!

Visa mer
Visa mindre