På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Sunbird

Sunbird

 

Webbyrån Sunbird
Sunbird är en webbyrå placerad i Göteborg som erbjuder hemsidor till företag samt sökmarknadsföring. Vårt kontor finns i Göteborg, men vi jobbat mot kunder i hela Sverige. Vår nisch är att inte bara fokusera på snygg webbdesign, utan att hemsidan säljer är vårt slutliga mål. När det kommer till sökmarknadsföring (SEM) erbjuder vi både Sökmotoroptimering (SEO) samt Google AdWords (PPC).


Hur är Sunbird webbyrå som arbetsgivare?
Sunbird är en flexibel arbetsgivare i den mån att du inte alltid måste jobba från kontoret och under samma timmar som resterande. Du jobbar sannolikt mot deadline och när du väljer att jobba är upp till dig.
Du får bestämma mycket själv. Men du har samtidigt stort ansvar att lyckas med det aktuella projektet - i tid och professionellt utfört. Vi är ett gediget gäng från Göteborg och vi ser gärna att du bor här. Men det är inget måste. Brinner du för försäljning och bara råkar vara intresserad av webbranschen ser vi gärna att du hör av dig!

 

Hur är det att jobba inom webbranschen?
Först och främst. Webbbranschen är mycket bred. Du kan bokstavligt talat bli specialist på att designa snygga knappar på hemsidor och att jobba heltid med det till satt skapa ett helt nätverk av program som skrapar webben på efterfrågad data och summera den. Du kan med andra ord bli specialist inom ett smalare område. Du kan också ha bredare kunskaper för att koppla ihop olika tjänster.
Webbranschen kan vara mycket spännande då allt, rent teoretiskt sett, är möjligt. Det finns inga naturlagar, som exempelvis gravitationen som begränsar vad som är möjligt. Vill du se något förverkligas - förverkliga det.

Finns det några nackdelar med webbranschen?
Ja, det finns det. Ett exempel är om man jobbar med kunder som inte har förståelse för utveckling och som ibland förväntar sig att något ska vara lätt att ordna, som i själva verkar innebär en helrenovering. Det kan också vara omvänt. Kunden tänker att det vore omöjligt att lösa, medan det i själva verket är mycket enkelt.
En annan nackdel kan vara att en hel hemsida eller app kan fallera om en punkt är fel och då är konsekvenserna ibland mindre roliga och man får sitta tills man hittat det där lilla felet.