På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Säljarnas

Säljarnas

Säljarnas Riksförbund är ett opolitiskt riksförbund med fackliga rättigheter. Vi finns till för dig som är säljare oberoende av vad du har för titel på ditt visitkort.

Vi är specialister på de villkor och avtal som gäller för just dig. När du vill ha råd eller hjälp kan vi därför snabbt sätta oss in i din arbetssituation och ge dig det stöd och den trygghet du behöver. Hos oss ser vi dig som individ och utgår från dina personliga behov. Vi vet hur din vardag som säljare ser ut.


Behöver du möjligtvis hjälp med att sätta personliga mål?
Vi har kompetensutveckling, mentorskap, karriärcoachning, rekrytering och arbetsrättslig rådgivning. Behöver du kanske ett bollplank inför en löneförhandling eller någon att prata med innan du skriver på ett nytt anställningsavtal, vi finns här för dig!

Förutom tryggheten med Säljarnas inkomstförsäkring, får du hjälp med arbetsrättslig rådgivning och förhandling när det blir besvärligt. Våra jurister är specialister på säljare och frågor som rör till exempel rörlig lön. Det är vi ensamma om!


Nu erbjuder vi en oslagbar säljutbildning till alla våra medlemmar.
Utbildningen innehåller 100 digitala sessions, 10 fullmatade webbinarier och 6 fysiska utbildningstillfällen med läraren och säljexperten Leonardo Johansson, som i över 10 år studerat, praktiserat och utbildat personer över hela Norden inom B2B-försäljningens 12 kompetensområden.

Han har arbetat med allt ifrån företag som omsätter över en halv miljard som Dagens Industri, Serneke och Arrow till snabbväxande säljorganisationer som Vainu, Framtidsmedia och Jobtip.


Studerar du försäljning eller marknadsföring kan du bli studentmedlem helt kostnadsfritt. Få till exempel hjälp med att vässa ditt CV eller låt en av våra jurister granska ditt framtida anställningsavtal.

Kontakta oss så berättar vi mer!