Region Uppsala

Region Uppsala

Ta steget mot en meningsfull framtid där du får växa!
Vill du jobba med något som gör att andra – och du själv – mår bra? Hos oss får du göra skillnad för invånarna i Region Uppsala. Du får också goda möjligheter att själv utvecklas. Varje dag.

Det du gör hos oss betyder mycket
Vi är över 11 000 personer som jobbar här. Det gör oss till en av regionens största arbetsgivare – och vi är stolta över att erbjuda tjänster som gör skillnad och håller hög kvalitet. Vi arbetar främst med hälso- och sjukvård, men också med tandvård, kollektivtrafik, kultur och habilitering.
Alla vi som jobbar här har en sak gemensamt: Vi har meningsfulla jobb som gör riktig samhällsnytta. Det är något som verkligen driver oss i vår vardag.

Här får du växa
Här finns över 80 olika yrken att välja bland och utvecklas inom. De många arbetsplatserna som finns under samma tak gör att våra medarbetare till exempel har goda möjligheter att byta tjänst och gå vidare i karriären inom landstinget. Vi vill helt enkelt att alla som jobbar här ska få växa – både som personer och i sina yrkesroller. Våra medarbetare säger just det, att de hela tiden lär sig nya saker. Lockas du av ett omväxlande jobb inom en verksamhet som satsar på mångfald och engagerade medarbetare som vill utvecklas? I så fall har du kommit rätt.

Här finns forskning och kunskap i framkant
Vi är kända för vår akademiska tyngd och den höga medicinska och tekniska nivå vi håller. Här finns hela tiden spännande projekt på gång inom forskning, utbildning och vård. Vår största arbetsplats är Akademiska sjukhuset – ett universitetssjukhus som är ett av Sveriges största. För dig som vill jobba lokalt har vi även vårdcentraler och ett mindre sjukhus. I Landstinget i Region Uppsala presenteras ständigt nya forskningsresultat och ny avancerad teknik. Det gör att arbetsplatsen hela tiden utvecklas – och du med den.

En framtid som anpassas till just dig
Här finns massor av spännande arbeten – spridda över både små och stora verksamheter i hela regionen. Vår bredd innebär givetvis att vi söker medarbetare med olika bakgrunder. Vill du bli undersköterska eller hantverkare kan du börja jobba hos oss direkt efter gymnasiet. Vi behöver även medarbetare med högskole- och universitetskompetens, så vill du plugga vidare efter gymnasiet kan du läsa till exempelvis specialistsjuksköterska, läkare, tandhygienist eller ekonom. Ny teknik och snabb utveckling gör att vi i framtiden dessutom behöver nya kompetenser som logistiker, projektledare och ingenjörer. De kommande åren går många av våra medarbetare i pension. Då behöver vi rekrytera nya, unga talanger som vill göra skillnad. Vi hoppas att du är en av dem!

Visa mer
Visa mindre