Region Sörmland

Region Sörmland

Region Sörmlands största ansvarsområden är hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och regional utveckling inom regionen.

Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare och erbjuder dessutom olika utbildningar inom folkhögskolor, gymnasium samt möjlighet till vidareutbildning.


Möt våra medarbetare >>
 

Vi har drygt 9000 medarbetare och är en av länets största arbetsgivare. De allra flesta arbetar inom hälso- och sjukvården men vi har också flera yrkeskategorier med allt från transportledare, kockar, nätverkstekniker till folkhälsoplanerare och inköpare. Oavsett var du befinner dig i din karriär, om du vill utvecklas i din nuvarande yrkesroll eller om du vill ta klivet åt något annat håll i organisationen så finns det goda möjligheter att växa med oss.

Här kan du läsa mer om Karriär och utveckling >> inom Region Sörmland.

Nya möjligheter är en intern tjänst på Region Sörmland där du som tillsvidareanställd erbjuds coachande- och reflekterande samtal och /eller webbaserad jobbmatchning mot tjänster och vikariat inom regionen.

Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet – Sveriges friskaste län. Därför är vi som arbetsgivare mån om att ta hand om dig. Läs mer här >>

Visa mer
Visa mindre