På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Nacka kommun

Nacka kommun

Nacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med en beräknad befolkningsökning på 25 000 under de kommande 10 åren. Det är lätt att ta sig till Nacka, många nya arbetsplatsområden ligger endast några minuter från Stockholms innerstad.

Nacka är en spännande kommun att arbeta i. Befolkningen ökar, liksom antalet företag. I dag är vi cirka 4 200 anställda som arbetar för att ge ca 100 000 invånare god service, stor valfrihet och starkt inflytande.

Öppenhet och mångfald

Öppenhet och mångfald ska genomsyra alla verksamheter. Vi vill att Nacka ska präglas av Öppenhet och Mångfald där människor med olika bakgrund, förutsättningar, förmågor och mål samverkar. Visionen ska genomsyra allt som görs i kommunen, varje beslut som fattas, vare sig det handlar om övergripande frågor som samhällsplaneringen eller mötet mellan personalen i hemtjänsten och den enskilde medborgaren. Till den hör också vår grundläggande värdering - Förtroende och respekt för människors kunskap och egen förmåga, samt deras vilja att ta ansvar. Vill du bli en del av detta?

Nacka kommun arbetar för att ge bästa möjliga service och omsorg till medborgarna. Vi står ständigt inför nya spännande utmaningar och behöver anställa fler duktiga medarbetare inom många olika yrkesområden. Vill du hjälpa oss att bygga Nacka?


Det är lätt att ta sig till Nacka, många nya arbetsplatsområden ligger endast några minuter från Stockholms innerstad.