På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

myNanny

myNanny

myNanny barnpassning
myNanny jobbar med barnpassning i hela Sverige och erbjuder både långsiktiga lösningar och regelbunden hjälp eller barnpassning för enstaka tillfällen. Vi vill hjälpa till när livets pussel kör ihop sig. Det som utmärker myNanny är vår gedigna rekryteringsprocess, internutbildningar och breda nätverk av barnvakter med olika bakgrunder.

Hur är myNanny som arbetsgivare?
myNanny är en trygg och ansvarsfull arbetsgivare som har god kontakt med alla barnvakter. Nyanställda får en certifiering i bland annat hjärt- och lungräddning (HLR). Du får dessutom en vit lön och en bra referens för framtida arbeten. Du har dessutom alltid en kontaktperson som du kan diskutera och bolla idéer med. Vi har dessutom försäkringar som täcker upp om något mot förmodan skulle hända under själva passen.

Hur är det att jobba som barnvakt?
Älskar du barn är det världens bästa extrajobb. Du får umgås med barnen och se dem växa upp. Inte sällan hör vi att våra barnvakter längtar tills nästa tillfälle med barnen och ser det inte alls som jobb. Jobbet är smidigt och passar dig som går i skolan eller behöver fler timmar utöver annat deltidsjobb.

Finns det några nackdelar med att vara barnvakt?
Det finns nackdelar med alla jobb. Men att vara just barnvakt kan vara ett av de där det finns minst. Det är ett flexibelt jobb som är perfekt för studenter efter skolan eller på helger. Ofta finns det också en familj nära dig och hjälp att få från oss på myNanny om även det minsta skulle hända. Något som dock kan uppstå är om man har två familjer och båda behöver hjälp samtidigt. Det går dock nästan alltid att koordinera det med scheman i förväg.

Som avslutande ord vill vi bara uppmana alla er som älskar att passa barn att söka jobbet som barnvakt på myNanny >>