Motorcentralen i Umeå

Motorcentralen i Umeå

Vi brinner för att fortsätta driva hållbar utveckling med såväl personal, kunder och vår omgivning i fokus

Sedan Motorcentralen grundades av John Rickard Ericsson har det hänt mycket. Tiderna har förändrats, Motorcentralen har expanderat och utvecklats mycket men samtidigt finns hörnstenarna från starten ännu kvar: Kompetens, starka varumärken och långsiktighet.

År 1948 fick Scania-Vabis generalagenturen för Volkswagen i Sverige och året därefter sålde Motorcentralen den första ”bubblan”. Idag driver syskonen Mikael och Anna Ericsson Motorcentralen som har ca 170 anställda och fortsätter att utvecklas!

VW huset är en av Europas största och modernaste VW-anläggningar invigdes i september 2015 och sedan april 2017 finns Motorcentralen Bil & Kaross på Spinnvägen, där vi har en plåtverkstad, en allmän verkstad samt Ekonomiservice för äldre VW personbilar.

Vill du jobba hos oss?
Som fordonstekniker / mekaniker hos oss arbetar du med service och reparationer av person- och transportbilar.

Är du noggrann, ambitiös och alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Har du en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo? Har du erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team?

I vår auktoriserade verkstad får du möjlighet att arbeta med erfarna kollegor och några av marknadens starkaste varumärken. Vi har även kontinuerlig utbildning inom den senaste tekniken med hjälp av kurser hos våra märkens generalagenter. Vi arbetar i ett trivsamt team i centralt belägna verkstadslokaler i Umeå. Vi strävar oavbrutet efter att vara en trevlig och utvecklande arbetsplats där det är simulerande att arbeta.

Vår värdegrund är – trivsel, utveckling, trovärdighet och ansvar. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Vill du bli vår nya kollega? Hör av dig till vår verkstadschef Mattias Nyman, 090-70 19 01.

Visa mer
Visa mindre