LindePac

LindePac

För 3,5 år sedan startade Lindepac sin verksamhet i en av Nordens största produktionsanläggningar av formgjutna artiklar/produkter i cellplast (EPS och EPP) i Lindesberg.  Till vardags används ofta begreppet frigolit för delar av det vi säljer. Vi tillverkar en flora av artiklar, allt från flytblock till bryggor, toasitsar, kyllådor, förpackningslösningar för ömtåliga artiklar, transportskydd och emballagematerial av olika slag.

Vi är inne i en process mot en långsiktigt hållbar verksamhet, och deltar i två framtidsprojekt i samarbete med Bioinnovation och Vinnova, där vi i konsortieform, tillsammans med flera andra spelare, arbetar mot visionen att bidra till att Sverige har ställt om till en bioekonomi år 2050.
Konkret syftar vi mot att  utveckla, och hitta ett hållbart alternativ till dagens material och därigenom arbeta fokuserat mot en verksamhet alltmer baserad på bionedbrytbar råvara.

Länkar till projekten:

Hållbara isoleringsmaterial >>

CelluPac - ett biobaserat alternativ >>
 

Vi är just nu inne i en expansiv fas och avser att under kommande år etablera ett försäljningskontor i Stockholm.

Vi har nu i över 1200 dagar haft 100% leveransprecision och kvalitet på våra produkter, något som i det närmaste är perfekt och svårt att överträffa. Vi har en hög produktivitet och prisnivåer som matchar väl ute på marknaden.

Vi har ett gott rykte tack vare ovanstående och en god och nära dialog med våra kunder runt om i landet.

Gå in på vår hemsida www.lindepac.se och läs mer om vår verksamhet.

Intressemail skickas till: [email protected]

Visa mer
Visa mindre