Försvarets Materielverk, FMV

Försvarets Materielverk, FMV

Vi hjälper till att försvara Sverige! Vill du också göra det?

Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag.  Med vår bredd på yrken finns det säkert något som kan utmana just dig, oavsett var du är i din karriär. Börjar du jobba hos oss på FMV kommer vi göra vårt bästa för att du ska trivas. Exempel på yrken hos oss är ingenjör, flygtekniker och inköpare men vi behöver också personal till områden som inte direkt förknippas med försvarslogistik bland annat ekonomi, juridik, HR och miljö.

Ingenjör
– Universitets- eller högskoleutbildning

Som ingenjör på FMV får du utifrån de behov som det svenska försvaret har arbeta med att specificera krav på och köpa in materiel som används inom Försvarsmakten. Du arbetar också med kvalitets- och leveranskontroller. Arbetsuppgifterna har en stor bredd och ställer krav både på tekniska och affärsmässiga kunskaper.

Inköpare
– Gymnasie-, Yh- eller högskoleutbildning

Som inköpare kommer du att driva och genomföra upphandlingar. Du följer också upp avtal och leverantörskontrakt och har många kontakter med både kunder och leverantörer. I arbetet ingår också att informera och vägleda kunder gällande lagar och riktlinjer.

Visa mer
Visa mindre