Experis

Experis

Ta ditt nästa steg inom IT med oss!

När du har kombinationen av IT-expertis multiplicerat med mjuka färdigheter kan du forma den digitala framtiden tillsammans med Experis. Hitta din nästa utmaning. Hitta din nästa utmaning.

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult.

På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar. Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.


Är du vår nya kollega?
Vi hittar jobbet som passar dig bäst. Vill du ha en fast placering, eller tillfälliga inhopp? Vara på kontoret eller arbeta på distans? Vi har jobbet som passar just dina preferenser.


AnyShore – Arbeta där det passar dig
Drömmer du om att jobba nära hemmet eller med närhet till naturen? Vill du fortsätta arbeta med utmanande arbetsuppgifter och spännande kunder? Då är AnyShore perfekt för dig.


Academy Program
Experis Academy gör det möjligt för dig att ta nästa kliv i din karriär inom IT. Genom vårt skräddarsydda Accelerated Learning Program får du lön samtidigt som du genomgår en utbildning i högt tempo med fokus just de kompetenser som arbetsmarknaden efterfrågar. Efter programmet får du chansen att arbeta som IT-konsult och fortsätta utvecklas i din nya roll hos någon av våra samarbetspartners.

Ansök till nästa omgång >>


Ta en digital fika med Ebba
Om du är intresserad av att prata vidare med oss på Experis är det inte konstigare än att du tar en digital kaffe med vår Talent Acquisition Specialist Ebba Folkesson antingen innan eller i samband med att du skickar in din ansökan.

Hoppas vi ses!

Visa mer
Visa mindre