På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Eurocredit

Eurocredit

Eurocredit grundades år 1988 och har sedan dess bedrivit verksamhet som inkassohandläggare, fakturaköp, kreditupplysning och annan finansiell hjälp mot företag.

Grundidén är att förenkla och göra vardagen tryggare för företag där ekonomin kan vara svår att få ihop. Inte sällan släpper företag fakturor efter sista betalningsdatum för att skjuta på fakturan - för en liten fakturapåminnelse. Via Eurocredit kan man både använda sig av fakturaköp där man får betalt för sina fakturor redan dagen efter. Samtidigt kan de hjälpa till att driva ärendet vidare på ett korrekt sätt. Det är inte alltid helt enkelt vad som gäller vid eventuell tvist och hur man går tillväga för att på bästa sätt få betalt för det arbete man utfört. Det är här Eurocredit kommer in i rollen med kunskap sedan 1988 med effektiva metoder.

För er som intresserar er för affärsmodellen välkomnar vi att kolla på eventuella jobberbjudanden på vår hemsida. Vi är verksamma i hela Norden - vilket gör vardagen lite mer spännande på jobbet. Huvudkontoret finns i Stockholm.

På Eurocredit jobbar man med både stora och små bolag där vårt mål är att hitta var vi kan göra som mest nytta för er verksamhet. Vårt ordspråk är “Tillräckligt stora för alla uppdrag, tillräckligt små för att vara lyhörda.”

Att bolaget är gammalt ger unika fördelar där bolaget samarbetar med några av de större bolagen i branschen. Bolaget har effektiva metoder och beslut fattas snabbt.

Läs mer om vår verksamhet på euro.se