Curonova - Rusta och matcha

Curonova - Rusta och matcha

CURONOVA arbetar med matchningsarbete och kompetenshöjande insatser – vi hjälper människor vidare på arbetsmarknaden!

Genom vårt "KAN"KVALITÉ - ANSVAR - NÄRHET, skapar vi förutsättningarna för en bättre och mer rörlig arbetsmarknad där individer hittar sin rätta plats och mår bättre.

RUSTA OCH MATCHA är en tjänst för dig som är inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen, och det är din handläggare som bedömer om tjänsten är rätt för dig. Rusta och Matcha kallas ibland för KROM, vilket är en förkortning och står för Kundval Rusta och Matcha.


Läs mer om Rusta och Matcha här >>


Hos Curonova får du en personlig handläggare som utifrån just dina behov och förutsättningar ger dig rätt verktyg och rustar dig inför ditt arbetssökande. Vi jobbar med matchning mot jobb eller studier genom regelbundna individuella samtal, studie-och yrkesvägledning, företagskontakter, studiebesök, workshops, onlineseminarier, och mycket mer.

I arbetet som Rusta och Matcha-leverantör vill Curonova skapa ett program som bygger på valfrihet och eget initiativ för dig som deltagare. Olika aktiviteter som du kan delta i utöver individuella samtal är:

  • Livesända seminarium och workshops på  curonova.tv
  • Studie- och yrkesvägledning
  • Kurser i vår lärportal
  • Hälsofrämjande åtgärder
  • Läsa vår tidning Jobbnytt
  • Lyssna på Jobbpodden


Vi har också möjlighet att utföra coaching på flera olika språk, bland annat på arabiska, engelska, franska, spanska, tigrinja och kurdiska.

Om du vill veta vilka krav som finns, få mer information eller veta om du har rätt att gå Rusta och Matcha kan du alltid kontakta Arbetsförmedlingen.


Läs vår tidning Jobbnytt >>

Lyssna på Jobbpodden >>


CURONOVA FINNS ÖVER HELA SVERIGE - FRÅN NORR TILL SÖDER!

 

Visa mer
Visa mindre