Bilbolaget

Bilbolaget

På Bilbolaget är vi övertygade om att det finns ett löfte som står över alla andra. Nämligen det löfte som prickar människans grundläggande behov av bekräftelse. Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Omtanke i alla led vinner i längden.

I alla organisationer finns det saker som tar eller ger energi. Och saker som kan göras annorlunda för att ge ännu större kundvärden. Med våra spelregler vill vi ge ramar för vad som gäller för alla medarbetare på Bilbolaget.

Spelreglerna har sammanfattats med fyra värdeord:

  • Trovärdig
  • Omtänksam
  • Passionerad
  • Göra skillnad
     

Hos oss på Bilbolaget finns många möjligheter att växa och utvecklas. Hos oss har vi en mängd olika tjänster som gör att vi tillsammans kan nå våra mål. Här kan du läsa mer om vilka olika typer av tjänster vi har hos oss på Bilbolaget >>!

Vill du kanske göra din praktik hos oss?
Bilbolaget kan vi erbjuda dig en praktikplats där du får vara delaktig i de processer som sker på våra olika avdelningar och få en glimt av hur det kan vara att jobba hos oss.

Vi erbjuder praktikplats till dig som går i åttonde klass upp till gymnasienivå i mån av plats och tid, allt för att din praktikperiod ska ge dig så mycket kunskap som möjligt.

Vi finns på flera orter runt om i Gävleborg och erbjuder praktikplats på olika avdelningar på våra anläggningar.

Här kan du läsa mer om att praktisera hos oss >>

Är Du vår framtida medarbetare?
Vi jobbar bland annat med ett av Sveriges starkaste varumärken, Volvo, och har alltid den senaste tekniken. Vi jobbar också med varumärkena Ford, Renault och Dacia, och erbjuder ett stort utbud på marknaden.

Här kan du läsa mer om lediga tjänster hos oss >>

Bilbolagets verksamhet hittar du i:

Visa mer
Visa mindre