Avesta kommun

Avesta kommun

Det händer bara i Avesta!

Avesta har vänt trenden och är nu en tillväxtkommun, allt fler vill leva, bo och verka i Avesta. Samtidigt är vi mitt i en generationsväxling som också ökar våra behov av ny kompetens på plats. Ett jobb hos oss betyder att du är med och bygger framtidens Avesta. Du skapar trygghet och utvecklar vår stad. Tillsammans gör vi skillnad varje dag!

Vi är ca 2000 medarbetare inom många olika verksamheter och yrken som tillsammans har ett gemensamt uppdrag. Vi bidrar till att göra Avesta till en attraktiv stad att bo, leva och verka i. Vi är stolta över det arbete vi gör. Vi bygger Avestas framtid och vi skapar mervärde för våra medborgare.

I Avesta kommun är verksamhetsutveckling en del av vardagen. Vi är nyfikna, intresserade och orädda. Vi uppmuntrar och driver framtidsfrågor. Medarbetarnas och ledarnas samspel är drivkraften i vår verksamhet. Vi ser möjligheter istället för hinder.

I Avesta ifrågasätter vi ”det gamla vanliga” och utmanar oss själva. Vi satsar på att ständigt förbättra och utveckla kompetensen som finns här. Som ett led i detta har vi skapat en utbildningsplattform för våra ledare och medarbetare. Där lägger vi grunden för att vi tillsammans lyckas med uppdraget.
 

Är du intresserad av att jobba hos oss?
Under fliken lediga tjänster >> hittar du alla våra lediga jobb. Du kan också söka timvikariat >> hos oss för att få chans att prova en verksamhet.

Visa mer
Visa mindre