Avesta kommun

Avesta kommun

Din framtid börjar hos oss!


Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

Det som är grundläggande för oss medarbetare i Avesta kommun är att vi gör det tillsammansDet är ett viktigt samarbete med medborgaren i fokus för att ge bästa möjliga service. Vi vet att vi gör skillnad och den stoltheten genomsyrar alla led, oavsett yrke känner vi en stark meningsfullhet i våra arbeten.  Vi har alla olika yrkesroller som bidrar till samhällets utveckling, men det som gör Avesta kommun unikt är människorna som jobbar här. Tillsammans är vi omtänksamma, hjälpsamma och vi visar respekt för dem vi möter.

Vårt samarbete grundar sig i att vi ser våra medmänniskor, vilket i sin tur skapar kvalité till medborgaren. Vi stöttar varandra i att hitta nya lösningar som har stor betydelse i våra olika verksamheter. Vi är noggranna, tar ansvar och är nyfikna på nya möjligheter som kan skapa värde för våra medborgare. Det är kraften i människan som gör det, för vi är Avesta kommun!


Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en arbetsplats fylld av omtanke, trygghet och energi. Det finns ett tryggt ledarskap och härliga kollegor som bollplank för feedback samt personlig utveckling. Även om det kan ibland vara utmanande att arbeta i en offentlig verksamhet, utvecklar det oss dagligen.

Hos oss får du ett varierande uppdrag, där du får träffa människor och göra skillnad i tillvaron för den du möter. Du får också tillgång ett stort utbud av utbildningar i arbetet som ger dig förutsättningar att utöka dina kunskaper.

Vi har även andra förmåner som vi erbjuder våra medarbetare, som bland annat friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och fria bad i våra badhus. Du har även flexibel arbetstid och beroende på uppdrag har du också möjlighet till distansarbete. Vi ser att det bidrar till en mer balanserad vardag, så du har tid för både arbetsliv och privatliv.


Antal anställda: cirka 2000 medarbetare


Yrken hos oss: Vi har en stor bredd i vår verksamhet med hela 245 unika yrkesroller. Du kan arbeta som bland annat sjuksköterska, undersköterska, socionom, handläggare, trafikingenjör, utredare, städledare, projektingenjör, lärare, förskollärare, byggnadsingenjör, miljöinspektör, planarkitekt, kock, museiintendent, bibliotekarie, badvakt, djurskötare, IT-specialist, IT-strateg, ekonom, HR-konsult, näringslivsutvecklare och mycket mer.


Är du intresserad av att jobba hos oss?
Under fliken lediga tjänster >> hittar du alla våra lediga jobb. Du kan också söka timvikariat >> hos oss för att få chans att prova en verksamhet.

Visa mer
Visa mindre