På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Allakando

Allakando

Läxhjälp med Allakando - Mycket mer än läxhjälp
Arbetar du med läxhjälp så är det så mycket mer än hjälp med läxorna. Att vara privatlärare handlar mycket om studieteknik och självkänsla. Känslan av att inte kunna betyder för en ung människas liv mer än ett betyg. Det är helt självbilden vid unga år. Det är här du som privatlärare kan vara med att göra skillnad - på riktigt.

Att jobba med läxhjälp
Läxhjälp handlar om att anpassa och göra utbildningen unik efter det speciella läget som råder. Det finns olika anledningar till varför man känner att man kommit efter och läxhjälpen ska anpassar därefter. Inte sällan är det dessutom så att eleven är mycket duktiga själva och vill egentligen bara bli utmanade. Det kan handla om att slipa till detaljerna i en uppsats, att prata flytande franska eller att gå igenom bevisen i matematiken.

Läxhjälp handlar så mycket mer än om att klara tentan eller läxan som är framför en. Det är ett långsiktigt tänk där man jobbar mycket med självkänsla och metoder för att i framtiden kunna lösa allt svårare uppgifter själv. 

Hur mycket jobbar man som privatlärare?
Man kan jobba allt från inget till hur mycket man vill. Men det vanliga är att man har en till tre elever som man träffar kontinuerligt. Det är ett mycket smidigt extrajobb där man kan anpassa arbetsbelastningen efter det egna schemat. Det är också en stark merit och att få se en ung människa utvecklas kan vara något av det bästa som finns.

Vad är speciellt med Allakandos läxhjälp?
Allakandos vision och företag handlar om att alla kan mer än de tror (Alla kan do). De är övertygade om att man kan lära sig precis vad som helst. Var du är idag, är enbart en produkt av vad du tidigare har gjort. I läxhjälpen jobbar de mycket med självkänsla, motivation, tekniker och studieteknik för att bli bättre i alla ämnen och få en medvind i skolan.